Què és?

El Compromís per la Sostenibilitat Girona és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques gironines que volen millorar la seva gestió en sostenibilitat turística.

L’objectiu del projecte és reconèixer empreses, serveis i entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de les comarques gironines. Ho fa basant la seva metodologia en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

El programa està impulsat per la Cambra de Comerç de Palamós i el Grup Costa Brava Centre amb el suport de la Diputació de Girona.

ods1
ods2
ods3
ods4
ods5
ods6
ods7
ods8
ods9
ods10
ods11
ods12
ods13
ods14
ods15
ods16
ods17
Aigua blava
Cala S'Alguer
Montgrí des de l'Escala

Motivats per la sostenibilitat del sector turístic i conscients dels reptes que hem d’assumir per complir amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible ODS, des de la Cambra de Comerç de Palamós i el Grup Costa Brava Centre iniciem, amb el suport de la Diputació de Girona, un programa per l’obtenció d’una certificació de sostenibilitat a les Comarques Gironines adreçat a ens públics i privats.

El nostre objectiu és proporcionar eines i metodologia per millorar la gestió sostenible de les institucions, i obtenir, al final del procés, una certificació de sostenibilitat.

Beneficis

Beneficis d’incorporar i de comunicar les iniciatives sostenibles:

  • Posiciona’t en un mercat emergent
  • Millora la credibilitat i reputació
  • Atrau nous clients amb consciència sostenible
  • Diferencia’t i destaca respecte dels teus competidors
  • Genera valor afegit als teus productes i serveis
  • Estableix noves relacions amb altres entitats sostenibles
  • Consolida la teva entitat a llarg termini
  • Contribueix a impulsar un sector turístic més sostenible i compromès amb l’entorn

Com aconseguir-ho?

Compromet-te amb la sostenibilitat

La certificació parteix d'un compromís voluntari i independent, basat en els principis de sostenibilitat i millora contínua.

Emplena el formulari

Ens posarem en contacte amb tu i t’enviarem la documentació necessària per iniciar els tràmits.

Et formem i t’assessorem

T’acompanyem durant tot el procés d’adhesió al Compromís amb formació contínua i assessorament. Et proposem millores per a la teva empresa en matèria de sostenibilitat.

Elabora el teu Pla d’Acció Anual

T’ajudem a desenvolupar el teu Pla d’Acció Anual per incorporar i implementar les mesures necessàries per a la teva entitat.

Felicitats!

Ja disposes de la teva certificació de sostenibilitat

Participa en Tallers de Destinació

Et posarem en contacte amb altres entitats del sector per generar una xarxa de coneixement, de sinergies i de cooperació per millorar la competitivitat de la destinació.

Suma’t al repte
del turisme sostenible